Szárazruha specialista búvártanfolyam (Dry Suit Diver)

Ez a tanfolyam a száraz ruhás merülésekkel ismerteti meg a hallgatót. Az előadáson betekintést nyerhettek a száraz ruhában történő merülés előnyeibe és kihívásaiba. A tanfolyam keretében elsajátítjátok a száraz ruhában történő merülés helyes technikáit, hogy később bármikor, bárhol biztonságosan merülhessetek vele. Átfogó képet kaptok a kezeléséről, tárolásról és karbantartásáról, hogy ha saját száraz ruhát vásároltok, akkor az a lehető legtöbb előnyt nyújtsa számotokra, és a leghosszabb legyen az élettartama. A tanfolyam elméleti oktatásból, védett vízi / uszodai gyakorlásból, majd nyílt vízi merülésekből áll.

A tanfolyamot ajánljuk mindenkinek, aki már búvár és nagyon fázós, vagy csak nem szeretne otthon ülni télen vagy akkor mikor a víz már nem olyan meleg.

A szárazruha használatának készségszintű ismerete a technikai búvárok számára kötelező!

A tanfolyam felépítése:

Elméleti oktatásra egy alkalommal kerül sor, ahol megismeritek a száraz ruhák típusait, kiválasztásuk szempontjait. Megbeszéljük, hogy mit is kell csinálni a száraz ruhával, hogyan kell vele merülni és miben különbözik a használata a nedves ruhától. Megtanulod gondozni és karbantartani a szárazruhádat. Megbeszéljük a legáltalánosabb hibákat és, hogy hogyan kerüljük el azokat. Megnézzük az oktatófilmet, majd kitöltjük a tesztlapot.

Az uszodai gyakorlat során (szükség esetén több alakalommal) kezdjük az alapokkal, a helyes besúlyozással, megismerjük a megfelelő testhelyzeteket, majd a lebegés és mozgás különféle módjait fogjuk gyakorolni, a végén pedig különféle játékos feladatok végrehajtásával tökéletesítjük a tudásodat.

A tanfolyam sikeres elvégzéséhez legalább két nyílt vízi merülés szükséges, ahol gyakorlatban, valós merülési körülmények között adhatsz számot a megszerzett tudásodról, és amelyeket bármely túránkon teljesíthetsz.

A tanfolyamon való részvételi feltételek:

  • Minimum 15 éves életkor (a Junior Specialty program keretében minimum 12 éves életkor).
  • Legalább (Junior) Open Water Diver minősítés, vagy ezzel egyenértékű búvárkártya.
  •  A szokásos formanyomtatványok kitöltése és az egészségügyi alkalmasság igazolása.

Tanfolyamdíj: 15.000 Ft + igazolvány és tananyag költség.

A tanfolyam ára magában foglalja az elméleti és a gyakorlati képzés árát, valamint a nyílt vízi vizsgáztatást.

Nem tartalmazza a szükséges tananyagot, a felszerelés költségeit, az uszoda belépőt, a nyílt vízi túra árát és a nemzetközi minősítő kártya díját.

Várjuk a tanfolyammal kapcsolatos kérdéseid: info@tengermely.com

 

 

Eseménynaptár

    No events to show