Nyílvízi Búvár Tanfolyam – Open Water Diver Course

18 évnyi oktatási tapasztalatunk alapján bízvást ígérhetjük, hogy búvártanfolyamunk elvégzésével képes leszel biztonságban, valódi élményeket gyűjtve merülni. Kurzusunkon meg fogod tanulni a sűrített levegős búvárkodás elméleti és gyakorlati alapjait, megismered, és használni fogod a jelenlegi legmodernebb búvárfelszereléseket. A sikeres elméleti és gyakorlati vizsga után Open Water Diver minősítést (és kártyát) szerzel, melyet a világon bárhol elfogadnak. A megszerzett nemzetközi búvárminősítés feljogosít, hogy (akár egy hasonló minősítésű) búvártárssal együtt 18 méter maximális mélységig merülj.

Nálunk a tanfolyam 7 elméleti foglalkozásból, 6 uszodai modulból és 4-5 nyíltvízi merülésből áll. A tanfolyam elméleti estéi általában 18:00-kor kezdődnek, esténként 3-4 órásak. Az uszodai foglalkozások alkalmanként 4-5 órásak és semmilyen körülmények között nem kihagyhatók! A nyíltvízi merülések egész naposak (08:00-19:00). A nyílt vízi vizsgamerülésekre “bárhol” sor kerülhet – hazai tavak, Adria, Vörös-tenger.

A tanfolyam tartalmával és követelményeivel kapcsolatban további információkat ITT találsz.

Természetesen a tanfolyam időpontjai a csoport érdekeihez, szempontjaihoz igazíthatók.

A tanfolyam díja egy főre: 59.000 Ft, mely tartalmazza az elméleti, uszodai és nyíltvízi foglalkozások, a felszerelés-, töltés és belépődíj költségeket.

További költség a minősítés díja: 40 €, valamint a tananyag csomag díja, mely függ annak típusától:

Választható tananyagcsomagok:

  • PSAI Open Water csomag: 55 €
  • SSI Open Water standard csomag 65 €
  • SSI Open Water Delux csomag DVD-vel 98 €.

Amennyiben részletfizetést szeretnél, természetesen arra is van lehetőséged.

A tananyag díját annak átvételekor, a tanfolyam elején kérjük. Az igazolvány a tanulóé, tehát tőled függ, hogy a tanfolyam megkezdésétől számított egy éven belül mikor állítjuk ki.

Tanfolyamaink PSAI és SSI oktatási rendszerekben egyaránt elvégezhetők.

Jelentkezni telefonon vagy e-mailben van lehetőséged:

dr. Wengrin István: +3630/251-0165

info@tengermely.com

Eseménynaptár

    No events to show